• 1403/12/14 - 13:47
  • - تعداد بازدید: 42
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جهش تولید چغندرقند در کرمانشاه؛ افزایش 2.5 برابری تولید پاییزه

رئیس بخش تحقیقات چغندرقند مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه اعلام کرد: با تلاش مشترک محققان و کشاورزان، تولید پاییزه چغندرقند در استان با رشد چشمگیری مواجه شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان تات، قاسم پرمون بیان کرد: "بر اساس آمارها، تولید پاییزه چغندرقند در سال زراعی 1402-1403 با افزایش 2.5 برابری نسبت به سال گذشته به 270 هزار تن رسیده است. سطح کشت پاییزه در مناطق گرمسیری استان به 3600 هکتار افزایش یافته است."

وی افزود: "در فصل زراعی جاری، با بهره‌گیری از شیوه‌های نوین کشاورزی و مدیریت بهینه منابع، سطح زیر کشت چغندرقند با جهش 80 درصدی به 6600 هکتار افزایش یافته و پیش‌بینی می‌شود تولید این محصول به حدود 400 هزار تن برسد. همچنین، کشت بهاره چغندرقند نیز با رشد 16 درصدی به 14 هزار هکتار افزایش یافته و انتظار می‌رود تولید آن به 860 هزار تن برسد."

پرمون تأکید کرد: "این دستاوردها، علاوه بر نمایش عزم و اراده کشاورزان و محققان، می‌تواند جایگاه استان کرمانشاه را به عنوان یکی از قطب‌های تولید شکر در کشور تقویت کرده و به بهبود امنیت غذایی و اشتغال‌زایی در حوزه کشاورزی کمک شایانی کند."

رئیس بخش تحقیقات چغندرقند مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه معتقد است: هماهنگی بین تحقیقات علمی و تلاش‌های عملی کشاورزان در افزایش تولید و بهبود کارآیی در بخش کشاورزی تاثیر داشته است.

  • گروه خبری : سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 194405
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی علیرضا سید اسحاقی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی علیرضا سید اسحاقی